Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ







1








Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 5η απογευματινή εις το Αμφιθέατρο του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως (οδός Αγράφων και Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου και ο Ιερός Ναός του Αγίου Εφραίμ) θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητρο­πολίτης Δρυινουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης  κ.κ. Ανδρέας, με θέμα:

«Η Βόρειος Ήπειρος στο σταυροδρόμι της Ιστορίας».
Τον Σεβασμιώτατο θα συνοδεύουν και νέοι της Φοιτητικής Ενώσεως Βορειοηπειρωτικού Αγώνα εξ Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Ως γνωστόν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κονίτσης κ.κ.  Αν­δρε­ας από την μικρή και ακριτική Μητρόπολή του συνεχίζει τον αγώνα, που άρχισε ο αείμνηστος προκάτοχός του κυρός Σεβαστιανός για την αφύ­πνη­­ση του Ελληνικού λαού επάνω εις το φλέγον εθνικό ζήτημα της Βορεί­ου Ηπείρου και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εναπο­μει­να­ντων εκεί αδελφών μας, τα οποία καταπατούνται. 
Η παρουσία στην ιστορική Λαμία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολί­του Κονίτσης κυρίου Ανδρέου, πατριώτου και αγωνιστού Ιεράρχου, έχει ενημερωτικό και αφυπνιστικό χαρακτήρα για την ύπαρξη και την συνέχιση του Ελληνισμού στην αιματοβαμένη Βόρειο Ήπειρο και την έμπρακτη εφαρμογή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως να είσθε όλοι εκεί. 










Δεν υπάρχουν σχόλια: